Évkönyvek > Könyv - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Évkönyvek > 5 weboldal. Kategória leírása:

konyv.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Meteor - Csillagászati évkönyv 2009
Meteor - Csillagászati évkönyv 2009
http://evkonyv.mcse.hu/

Arra törekszünk, hogy a Meteor csillagászati évkönyv eljusson mindenkihez, aki tevékenysége során az égbolttal, az aktuális csillagászati jelenségekkel valamilyen módon kapcsolatba kerül. Köteteit haszonnal forgathatják az égitestekkel még éppen csak ismerkedő érdeklődők, a távcsöves bemutatással foglalkozó ismeretterjesztők, a szakkör- és klubvezetők, a csillagászatot is oktató pedagógusok, a színvonalas észlelőmunkát végző amatőrök és a kutató szakcsillagászok is.

evkonyv.mcse.hu
Logisztikai Évkönyv
Logisztikai Évkönyv
http://mle.hu/kiadvanyok/logisztikai-evkonyv

Évente megjelenő kiadványunk bemutatja az előző év jelentősebb - logisztikához kapcsolódó - elméleti és gyakorlati eredményeit, a főbb kutatási témákat.

mle.hu
Golfévkönyv
Golfévkönyv
http://www.golfevkonyv.hu/

2008. december 11-én a Magyar Golf Szövetség "Év Golfozói Díj" átadása alkalmából, megjelent legújabb kiadványunk a Golfévkönyv® 2008. Ebben az évkönyvben bemutatjuk az Magyar Golf Szövetség idei versenyeit, a szövetség szakmai programját, interjúkat olvashat az év golfozóival, valamint beszámolók és ranglisták teszik teljessé az évkönyv tartalmát.

www.golfevkonyv.hu
Sulinet: Évkönyvek
Sulinet: Évkönyvek
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Khal/0/15840/1

Ebben a cikkben egy főleg Nyugat-Európában elterjedt középkori műfajjal, az évkönyvekkel ismerkedhetsz meg, amelyek nemcsak érdekességük, hanem számos magyar vonatkozásuk miatt is figyelemre méltók. Az évkönyvek (latinul: annales) műfaja az ókori Rómában született meg. Az évkönyveket a mindenkori főpap (pontifex maximus) vezette, megörökítve bennük az egyes évek legfontosabb eseményeit. Ezen tevékenység során alakult ki az évkönyvek műfajának két legfontosabb sajátossága: a szigorú időrend és a rövid, tömör stílus.

www.sulinet.hu
Rally évkönyvek
Rally évkönyvek
http://www.rallyeevkonyv.hu/

Rally évkönyvek rendelése: Egy évadnyi rally verseny képeskönyve.

www.rallyeevkonyv.hu
Oldal leírása
konyv.wyw.hu: Könyv katalógus - könyvtár, könyvklub, könyvesbolt, antikvárium, szakkönyv, könyvajánló, gyerekkönyv, könyvkiadók, hangoskönyv, portálok, könyváruház, könyvkereső, restaurálás
Gyűjteményünkben 281 válogatott könyv, könyvesbolt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 281 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18842