Könyvajánló > 2. oldal > Könyv - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvajánló > 2. oldal > 31 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Alexandria link
http://konyv-konyvek.hu/alexandria_link

Cotton Malone kilép az amerikai külügyminisztérium elit kémcsoportjának kockázatokkal terhes világából, hogy visszafogottabb életet éljen könyvritkaságok árusítójaként. E békés tervet azonban meghiúsítja egy névtelen e-mail: „Maga rendelkezik valamivel, amire nekem szükségem van. Maga az egyetlen lehetséges nyomra vezető. szerezze meg! 72 óra áll rendelkezésére. Ha nem hallok maga felől, lemondhat a gyermeke életéről.”. Volt felesége halálra rémülve adja Malone tudtára, hogy a fenyegetés valódi: kamasz fiukat elrabolták. Amikor Malone koppenhágai könyves boltja porig ég, egyértelművé válik, hogy a tetteseket semmi sem állíthatja meg céljuk elérésében. Márpedig az nem kevesebb, mint az elveszett Alexandriai Könyvtár, amelynek a legendák ködébe veszett, óriási kincsére régóta áhítoznak mohón tudósok, szerencsevadászok és mindazok, akik hisznek abban, hogy a Könyvtár rejtett titkai kulcsot jelenthetnek a hatalomhoz.

Alexandria link
Olvasok blog - Olvasónapló
http://olvasok.eu/

Olvasónapló könyvekről, amely nem a kritika céljával-céltáblájául íródott. Élménybeszámolók két könyv fanatikus „tollából”, akik billentyűzetet ragadva megosztják gondolataikat az általuk olvasott könyvekről. Népszerű és kevésbé ismert írók, rengeteg műfaj, tartalom és borító értékelés, hozzászólási lehetőség, esztétikus megjelenés várja a látogatókat.

Olvasok blog - Olvasónapló
Könyvélmény, könyv vélemény
http://konyvelmeny.alfalink.hu

Csatlakozz a Könyél(e)mény olvasótáborához! Olvasd mások könyv véleményét, könyvajánlóját, könyvkritikáját. Töltsd fel saját könyvélményedet.

Könyvélmény, könyv vélemény
Megjelent dr. Hummel Zoltán könyve
http://hummelgel.info/konyv-uj/

Tiszta szívvel ajánlom minden olyan embernek Dr Hummer Zoltán Edd magad egészségessé című könyvét, aki tudni akarja, hogyan élhet egészségesen

Megjelent dr. Hummel Zoltán könyve
A Szeretet KisKönyve
http://www.nevedbenasorsod.hu/a-szeretet-kiskonyve

A Szeretet KisKönyve a boldogság eléréséről, a múlt fájdalmainak elengedéséről szól, egyszerűen szólva, az Önmagunkra találásról, a szeretetenergia áramoltatásáról.

A Szeretet KisKönyve
Könyvek vállalkozó szellemű HősNőknek
http://www.hosnok.hu/konyvek/

Olvasd magad boldogabbá, okosabbá, egészségesebbé és gazdagabbá! Sok helyről halottad már, hogy tűzd ki céljaidat, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Kevés a szabadidőd a céljaid megvalósítására. Nézz be hozzám könyveimből mindkét kérdésre kapsz gyakorlati megoldást.

Könyvek vállalkozó szellemű HősNőknek
Kelly kiadó újdonságai
http://kellykiado.hu/kategoria/list.php?m=new

Kelly kiadó könyves webáruháza. Állandó akciók, kedvezményes vásárlási lehetőség egyenesen a kiadótól. A legfrissebb kiadói újdonságok.

Kelly kiadó újdonságai
olvasosarok.blog.hu - Könyvek, regények, bestsellerek
http://olvasosarok.blog.hu/

Könyvet keresel? Látogass el blogunkra, az olvasosarok.blog.hu-ra, ahol kedvedre nézelődhetsz a legújabb könyvek között. Regények, krimik, romantikus könyvek és egyéb olvasnivalók várnak rád oldalunkon. Az olvasás nem csak szórakoztató időtöltés, hanem a stressz csökkentés egyik legegyszerűbb módja is. Egy tanulmány szerint már 6 perc olvasás elég ahhoz, hogy a stressz szinted a 2/3-val csökkenjen!

olvasosarok.blog.hu - Könyvek, regények, bestsellerek
Balkáni birodalom
http://konyv-konyvek.hu/balkani_birodalom

Raffai Ernő Balkáni birodalom című könyve (A vajdaságoktól a birodalomig átdolgozott, kibővített kiadása)azt a bő fél évszázados folyamatot mutatja be, amelynek során a különböző országokban szétszórtan élő románokat diplomáciával és háborúval - de mindkét módon csalárdul - egy országban egyesítették. A könyv összefoglalja a régi Román Királyságban (a Regátban) és a Kelet-Magyarországon élő románok politikai, gazdasági, kulturális-művelődési történetét, különös tekintettel a román kormányok és egyes társadalmi szervezetek magyarellenes tevékenységére. E kötetben olvasható először Gróf Tisza István és az erdélyi románok tárgyalásainak története, az eszmecserékkel a magyar miniszterelnök a két nép közötti egyetértést akarta előmozdítani. Ez a román területszerző célok miatt nem sikerülhetett, ezért a Trianont megelőző néhány évtized a magyar-román kapcsolatok végső megromlásának időszaka.

Balkáni birodalom
TRON Örökség - A sorsod a kezedben van
http://konyv-konyvek.hu/tron_orokseg_a_sorsod_a_kezedben_van

Sam Flynn olyan meséken nőtt fel, amelyek egy minden képzeletet felülmúló digitális világról szóltak, amit az édesapja, Kevin hozott létre. Sam hétéves, amikor az apja nyomtalanul eltűnik… Húsz évvel később Sam kap egy fura üzenetet, amely elvezeti az apja régi játéktermébe és titkos laborjába. Amikor bekapcsolja a labor számítógépét, Sam hihetetlen események közepébe csöppen. Gonosz számítógépprogramokkal kell megküzdenie, egy videojáték-őrült okostojás mellett kell bébiszitterkednie, sőt, egy lázadás vezetőjévé válik… Te mit választanál, ha te lennél Sam Flynn? Megnyomnád a gombot, kockáztatva, hogy elnyeljen egy ismeretlen világ? Vagy hátat fordítanál apád örökségének, és visszatérnél a hétköznapi valóságba? Ebben a könyvben Te döntöd el, hogyan folytatódjon a történet. A sorsod a kezedben van…

TRON Örökség - A sorsod a kezedben van
Dóra és Csizi a legjobb barátok - Dóra vidám meséi 3.
http://konyv-konyvek.hu/dora_es_csizi_a_legjobb_baratok_dora_vidam_mesei_3

Valentin nap van, a barátság és a szeretet ünnepe! Dóra és Csizi természetesen együtt tölti a napot. Kiválasztják kedvenc találkahelyüket, és Térkép segítségével elindulnak oda. Megtalálják-e egymást ezen a kedves ünnepnapon? Csak ha ti is segítetek nekik!

Dóra és Csizi a legjobb barátok - Dóra vidám meséi 3.
1001 találmány, amely átformálta a világot
http://www.konyv-konyvek.hu/1001_talalmany_amely_atformalta_a_vilagot

Az emberek találékonysága mindig is kulcsszerepet játszott fajunk fennmaradásában és evolúciójában. Az 1001 találmány, amely átformálta a világot a tudományos és technikai fejlődés olyan, áttörést hozó újításainak gyűjteménye, amelyek a földkerekség minden részén hatást gyakoroltak az emberek életére az évszázadok során. A keréktől az MP3 lejátszóig megannyi találmány meglepő tényekben gazdag keletkezéstörténetét ismerheti meg az olvasó az ötlet megszületésétől a kivitelezésig. Ki gondolta volna például, hogy a fogkefe már több mint 7000 éves múltra tekinthet vissza, vagy hogy az első olló 3500 évvel ezelőtt készült? A kötet ugyanakkora súlyt fektet a legrégebbi korok technikai újításaira, mint a világháló létrejöttére, vagy éppenséggel a műholdak működésének mikéntjére.

1001 találmány, amely átformálta a világot
Kommandós Barbie
http://www.kommandosbarbie.hu/

Megjelent Kállay Andrea: Kommandós Barbie élete és munkássága című könyv, bővebb információ a weblapon.

Kommandós Barbie
A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában
http://stresszhatasok.com

Ezért a könyv a gyakorlatban is hasznosítható tanácsokat, tapasztalatokkal, valamint terápiák hatásmechanizmusának részletezésével kíván az orvosok számára segíteni a mindennapokban. Írásomban több káros stresszhez kapcsolódó kóros szabályozási folyamat modulját ismertettem, majd a bemutatott kórfolyamatokat az egyes betegségek kapcsán konkretizáltam. Ezáltal szeretném az ismereteket a gyógyító orvosok, különösen a háziorvosok számára aktuálissá tenni és a rögtön nem nyilvánvaló betegségkapcsolatokra rávilágítani. Rengeteg ábra, táblázat, kép biztosítja a követhetőséget és a könnyebb érthetőséget.

A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában
A. B. Taner író hivatalos honlapja
http://www.abtaner.com

Az "Akvéa világa" írójának, A. B. Taner-nek a hivatalos honlapja. Érdekességek a szerzőről, megjelent könyv(ek) leírása, olvasói levelek, és rendelési lehetőség fogadja az oldal látogatóját.

A. B. Taner író hivatalos honlapja
Hirdetések
Oldal leírása
konyv.wyw.hu: Könyv katalógus - könyvtár, könyvklub, könyvesbolt, antikvárium, szakkönyv, könyvajánló, gyerekkönyv, könyvkiadók, hangoskönyv, portálok, könyváruház, könyvkereső, restaurálás
Gyűjteményünkben 280 válogatott könyv, könyvesbolt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 280 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18501