Könyvkiadók > Könyv - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvkiadók > 28 weboldal. Kategória leírása:

konyv.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Typotex Elektronikus Könyvkiadó
Typotex Elektronikus Könyvkiadó
http://www.typotex.hu/

Honlapunk folyamatos frissítéssel dokumentálja a kiadó működését. Itt értesülhet újdonságainkról, akcióinkról, rendezvényeinkről. Ízelítőt adunk a könyvek tartalmából, emellett a recenziókat is folyamatosan nyomon követheti. Az Olvasók Klubjába belépő minden tagnak 25% kedvezményt biztosítunk kiadványaink árából.

www.typotex.hu
Hazai könyvkiadók és -forgalmazók
Hazai könyvkiadók és -forgalmazók
http://www.bibl.u-szeged.hu/mke_eksz/links/kiadok.html

Magyar Könyvkiadók elektronikus katalógusa. Magyar könyvkiadók, könyvterjesztõk, könyvadatbázisok.

www.bibl.u-szeged.hu
Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése
Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése
http://www.mkke.hu/

A magyar könyvkiadás és könyvkereskedelem piaci szervezete Európa egyik legrégebbi szakmai társulása, Magyarországon minden bizonnyal a legnagyobb hagyománnyal rendelkező civil szerveződés, alapítása fél évszázaddal előzi meg a Magyar Tudományos Akadémiáét.

www.mkke.hu
Kossuth Kiadó
Kossuth Kiadó
http://www.kossuth.hu/

A Kossuth Kiadó a magyar könyv- és multimédia piac egyik vezető szereplője. Több mint 50 éves múlttal rendelkező cégünk üzletpolitikájának homlokterében a folyamatos innováció áll. Célunk, hogy mindenkor magas színvonalú és értékes ismeretterjesztő műveket adjunk olvasóink kezébe.

www.kossuth.hu
Móra
Móra
http://www.mora.hu/

Móra könyvkiadó. Könyvkiadás, ifjúsági könyvek kiadása.

www.mora.hu
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
http://www.europakiado.hu/

Az Európa nagy hagyományokkal rendelkező irodalmi könyvkiadó. Jogelődjét 1946-ban hozták létre, jelenlegi nevét 1957-ben vette fel. Profilja kezdettől fogva a világirodalom klasszikus és reprezentatív kortárs alkotásainak megjelentetése kiváló fordításokban, magas szakmai színvonalon. 1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. Postacím: 1363 Budapest 502. Pf. 65.

www.europakiado.hu
Ulpius-ház
Ulpius-ház
http://www.ulpiushaz.hu/

Az Ulpius-ház sikerének titka elsősorban az általa kiadott könyvek összetételében keresendő: nívós szépirodalmi műveket és szórakoztató irodalmi alkotásokat ad ki, melyek szélesebb olvasókörre is számíthatnak. Kiemelt célközönségének tekinti a színvonalas szórakoztató könyveket kedvelő női olvasókat. Az úgynevezett Ulpius-arculat egyik jellemzője, hogy preferálja a szokatlan, különleges, helyenként tabudöntögető könyveket.

www.ulpiushaz.hu
Park Könyvkiadó
Park Könyvkiadó
http://www.parkkiado.hu/

A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel is a piacon lehet maradni.

www.parkkiado.hu
Dinasztia Tankönyvkiadó
Dinasztia Tankönyvkiadó
http://www.dinasztia.hu/

Kiadónk immár másfél évtizede van jelen a tankönyvkiadás egyre változó palettáján. Az elmúlt években mindig nagyon tudatosan, a pedagógusok kívánságaira odafigyelve, a pedagógusok ezernyi ötletét javaslatát hasznosítva, alakítottuk kiadói koncepciónkat – ennek köszönhetjük hosszú távú sikereinket. Dinasztia Tankönyvkiadó Kft. 1155 Budapest, Tóth István u. 97.

www.dinasztia.hu
Műszaki Könyvkiadó
Műszaki Könyvkiadó
http://www.muszakikiado.hu/index.php

Műszaki Könyvkiadó Kft. A Műszaki Kiadó hazánk egyik legnagyobb tankönyvkiadó vállalata.

www.muszakikiado.hu
Osiris kiadó
Osiris kiadó
http://www.osiriskiado.hu/

“A tudás maga a hatalom.” Ez a Francis Bacontől származó mondás lehetne kiadónk jelszava. Az Osiris Kiadó az elmúlt években az egyik legismertebb és legigényesebb magyarországi tudományos és szépirodalmi könyvműhellyé vált. Indulása (1994) óta meghatározó szerepet tölt be a hazai humán és társadalomtudományi, felsőoktatási és szépirodalmi könyvkiadásban, s egyben szellemi műhelyként is működik.

www.osiriskiado.hu
Magvető
Magvető
http://www.lira.hu/index.php?action=kiado&ki_azon=magveto

A Magvető Könyvkiadót 1955-ben alapította az akkori kulturális kormányzat az új magyar irodalom kiadására. Első, közel negyven éves időszakában kortárs és klasszikus világ- és magyar irodalmi műveket, tudományos monográfiákat, esszéköteteket, film-, színház-, zene- és képzőművészeti tárgyú könyveket egyaránt megjelentetett, valamint útjára indította a Rakéta Regényújságot, mely egy korosztály meghatározó kulturális információforrása volt. Ugyanakkor mindvégig megőrizte elsődleges profiljának a kortárs magyar irodalom gondozását. A Magvető ma is azzal büszkélkedhet, hogy a hazai könyvpiacon a legelső vonalba tartozó magyar szerzők műveit – köztük az első magyar Irodalmi Nobel-díjas Kertész Imre életművét – legnagyobb számban e kiadó jelenteti meg.

www.lira.hu
Helikon Kiadó
Helikon Kiadó
http://www.helikon.hu/

A Helikon Könyvkiadó a legrangosabb magyar kiadók egyike, több évtizedes szakmai tapasztalata garancia a minőségre. Színvonalas filozófiai, történelmi, szociológiai, pszichológiai, esztétikai és irodalomtörténeti munkák mellett szépirodalmi művek is szerepelnek a kiadványok között: a Helikon Kiadó Márai Sándor életművének magyar kiadása mellett Alessandro Baricco és más világhírű szerzők regényeivel is foglalkozik.

www.helikon.hu
Holnap kiadó könyvesbolt Budapest
Holnap kiadó könyvesbolt Budapest
http://www.holnapkiado.hu/

Tevékenységünk egyik súlypontja a klasszikus és kortárs költők-írók gyermek- és ifjúsági könyveinek kiadása. Kiadónk védjegye az esztétikus megjelenés, ezért kiadványainkat élvonalbeli képzőművészek nemzedéke illusztrálta.Mazsola, Misi Mókus, Brumi, Csutak vagy Pinokkió, Verne hősei, de Kányádi Sándor versei, meséi mind a Holnap Kiadó műhelyéből kerülnek ki.

www.holnapkiado.hu
Nemzeti tankönyvkiadó
Nemzeti tankönyvkiadó
http://www.nettankonyv.hu/web/guest/home

A Nemzeti Tankönyvkiadó több mint 50 éve áll a magyar oktatásügy szolgálatában, munkafüzetekkel, tanári kézikönyvekkel, tanmenetekkel és más oktatási segédanyagokkal segítve a tanárok munkáját és a diákok előrehaladását tanulmányaikban. A kiadó szerkesztőségi műhelyeiben ismeretterjesztő, pedagógiai, pszichológiai tárgyú kiadványok, és felsőoktatási tankönyvek is készülnek. Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. 1143 Budapest, Szobránc utca 6-8. Postacím: 1439 Budapest, Pf. 620

www.nettankonyv.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
konyv.wyw.hu: Könyv katalógus - könyvtár, könyvklub, könyvesbolt, antikvárium, szakkönyv, könyvajánló, gyerekkönyv, könyvkiadók, hangoskönyv, portálok, könyváruház, könyvkereső, restaurálás
Gyűjteményünkben 281 válogatott könyv, könyvesbolt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 281 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18842