Könyvkiadók > 2. oldal > Könyv - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvkiadók > 2. oldal > 28 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Pedellus
http://www.pedellus.hu/

A Pedellus Bt., majd később a Pedellus Tankönyvkiadó Kft. 1991-ben kezdte meg működését. Ennyi év eltelte után büszkén mondhatjuk, hogy jelentős szerepet töltünk be a magyar tankönyvpiacon. Tapasztalataink birtokában igyekszünk olyan kiadványokat készíteni, melyek megfelelnek a pedagógiai elvárásoknak, illetve tantervi követelményeknek.

Pedellus
Palatinus Kiadó
http://palatinuskiado.hu/

Palatinus Kiadó - 1118 Budapest, Rahó u. 16., Tel/fax: 319-3019.

Palatinus Kiadó
Medicina
http://www.medicina-kiado.hu/

Medicina Könyvkiadó Zrt. - 1054 Budapest, Zoltán u. 8. Az 1957-ben alapított Medicina Könyvkiadó 2007-ben ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját, ami fél évszázadot jelent az orvostudomány szolgálatában!

Medicina
Atlantisz Könyvkiadó
http://www.atlantiszkiado.hu/

Az Atlantisz Könyvkiadó és az Atlantisz Alapítvány tizenhét éve működő non-profit ikerszervezet, mely a humán tudományok klasszikus és modern klasszikus irodalmának magyarországi hozzáférhetővé tételét szolgálja...

Atlantisz Könyvkiadó
Strucc Könyvkiadó
http://www.strucc.hu/

Tanuljon játékosan angol, német, francia, spanyol, olasz nyelvet! A Strucc Kiadó keresztrejtvény sorozatának segítségével Ön játszva tanulhatja meg az idegen nyelvű szavakat. Sorozatunkat olyan, a tudásszinthez igazodó kétszáz-kétezer szavas szókincsből szerkesztett keresztrejtvények, illetve eredeti nyelven megjelentetett, magyarázatokkal tarkított könyvek alkotják, melyek egyaránt használhatók általános vagy középfokú oktatási intézmények nyelvóráin kiegészítő könyvként, nyelviskolákban, vagy akár otthon is gyakorlás, szintfelmérés, szótanulás céljából...

Strucc Könyvkiadó
Könyvműhely
http://www.konyvmuhely.hu/

Gondozzuk könyvének megjelenését, az előkészítéstől a terjesztésig! Szeretné kiadni saját könyvét, de nem tudja hol és hogyan kezdeje? Megmutatjuk Önnek, hogyan juthat el 3 hét alatt könyve egy word dokumentumból a könyvespolcokig!

Könyvműhely
Napraforgó Könyvkiadó
http://www.napraforgokiado.hu/

A Napraforgó Könyvkiadó 2005-ben alakult a spanyol Susaeta Kiadó magyarországi leányvállalataként. Az elmúlt 2,5 év alatt közel 400 könyvet jelentettünk meg. Kínálatunk döntő részét a gyermekkönyvek alkotják, de amár felnőtteknek szóló exkluzív kivitelű albumokat, ismeretterjesztő könyveket is megjelentettünk.

Napraforgó Könyvkiadó
Műegyetemi kiadó
http://www.c-p.hu/bme/beta/kiado.html

Műegyetemi kiadó és könyvesbolt. A felsőoktatásban, tanulmányaidhoz szükséges könyveket megtalálod, a Műegyetemi Kiadó honlapján frissítve. H-1111, Budapest Goldmann Gy. tér 3. V2. épület Fszt.1

Műegyetemi kiadó
Silenos zenei könyvek
http://www.silenos.hu/

A Silenos kiadó ifjúsági és kortárs zenei könyveket jelentet meg egyre nagyobb gyakorisággal.

Silenos zenei könyvek
Mercator Stúdió Elektronikus Könyvkiadó
http://www.akonyv.hu/

Ingyenesen letölthető klasszikus szépirodalom és olcsón megvásárolható informatikai szakkönyvek szinte minden témában: CAD, DTP, ECDL, képfeldolgozás, operációs rendszerek, számítógépes grafika.

Mercator Stúdió Elektronikus Könyvkiadó
Bírófamily Könyvkiadó
http://www.birofamily.hu/

Gyors és professzionális könyvkiadó és nyomdai szolgáltatások a Bírófamily jóvoltából. Eddig több, mint 150 könyvet adtunk ki, és eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, miszerint csak minőségi termékeket adunk ki kezeink közül. Ha könyvkiadás kerül szóba, válasszon minket!

Bírófamily Könyvkiadó
Angyali Menedék Kiadó
http://www.angyalimenedek.hu

Az Angyali Menedék Kiadó ezoterikus témájú, különleges történelmi, ivalamint különböző vallási irányzatokkal átitatott, esetenként misztikus irodalomként megjelenő könyvek rendkívüli tárházát nyújtja olvasóinak. Kiadónkat olyan embereknek hoztuk létre, akik képesek a pozitív gondolkodásra, fogékonyak a rendhagyó dolgokra, közösségben gondolkoznak, nem kizárólag csak az ego irányítja őket, akik hisznek abban, hogy a jó dolgok nyújtása jó dolgokat vonz az életükbe, a pozitív jellemük erősíti a világ rezgését, ezáltal jó irányba terelve az emberiséget. Az általunk közvetített angyali gondolatok és értékek végső küldetésüket olvasóink szívében és elméjében nyerik el, így minden olvasónk részesül ezekből, a mennyei tudások tárházából, ezáltal válik minden olvasónk is angyali menedékké.

Angyali Menedék Kiadó
Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt
http://virtuarium.eu

Online könyvesboltunkban könyvek, e-könyvek, filmek, zenék, játékok vásárolhatók, illetve tölthetők le akár ingyen is. E-könyv kiadással foglalkozunk, keresünk szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat, akiknek a műveiből további költségek nélkül e-könyvet készítünk, hogy azt kedvező jutalék mellett értékesíthessük. Vállaljuk az e-könyvek, és egyéb online kiadványok grafikai munkáinak, pl. a borítóképnek az elkészítését is. Ingyenes reklám lehetőséget kínálunk ajándékutalványok és kuponok weboldalunkon történő elhelyezésére, forgalmazására. A megrendelő a könyváruházunkban megrendeli az ajándékutalványt, megadja az ajándékozandó személy nevét, mi pedig emailben értesítést küldünk az ajándékutalvány tulajdonosának. Magának az ajándékutalványnak az értékesítését már annak tulajdonosa, kibocsájtója végzi.

Virtuarium e-könyv kiadó, könyvesbolt
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
konyv.wyw.hu: Könyv katalógus - könyvtár, könyvklub, könyvesbolt, antikvárium, szakkönyv, könyvajánló, gyerekkönyv, könyvkiadók, hangoskönyv, portálok, könyváruház, könyvkereső, restaurálás
Gyűjteményünkben 280 válogatott könyv, könyvesbolt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 280 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18501