Szakkönyvek > 2. oldal > Könyv - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szakkönyvek > 2. oldal > 21 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Védjeggyel a csúcsra!
http://www.vedjeggyelacsucsra.hu

A "Védjeggyel a csúcsra!" az első olyan könyv, amely egy, az ügyvédek által is sokszor misztikusnak tartott jogterületet könnyedén, érthetően mutat be. Elég zsebünkbe, vagy ruhánkra nézni, magunk is tapasztaljuk, hogy mennyire körülvesznek a védjegyek. Akár hisszük, akár nem, a védjegyek a mi vállalkozásunkat is segíthetik! Hogyan? Megtudható a könyvből! Mindenkinek a saját cégére, saját piaci területére kell alkalmaznia a könyvből szerzett ismereteket. Akadályozza meg, hogy munkája gyümölcsét más szüretelje le!

Védjeggyel a csúcsra!
A magad útján - könyv a proaktív állásteremtésről
http://www.amagadutjan.hu

Tarts lépést a rohamléptekkel változó világgal, és képezd magad: olvass el egyetlen könyvet egy hét alatt, amely segít megismerned a rejtett munkaerőpiacot és a munkakeresés szokatlan formáit! Egyetlen hét időbefektetéssel elérheted, hogy többé ne kelljen sok száz álláshirdetést átnézned. A munkakeresés kilátástalan hónapjai helyett élvezetes, rád szabott, stabil munkát találhatsz magadnak. Légy te az a ritka ember, akit nem fenyeget többé munkanélküliség réme!

A magad útján - könyv a proaktív állásteremtésről
Mandala szakkönyvek
http://www.afengshui.hu/index.php?option=com_webshop&task=list&tag=mandala

A Feng Shui tanácsadás Önnek ajánlott, amennyiben szeretné jóval tudatosabban irányítani sorsát, megvalósítani célját vagy csupán harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban élni életét. Oldalamon személyes Feng Shui tanácsadást kérhet, vagy válogathat Feng Shui, illetve mandala szakkönyvek közül.

Mandala szakkönyvek
Pénzbolt webáruház
http://penzbolt.hu

A Pénzbolt.hu webáruházban különböző, gazdálkodással, takarékoskodással, pénzzel kapcsolatos termékeket, játékokat, könyveket vásárolhatunk: gazdálkodós társasjátékok, pénzügyi szakkönyvek, perselyek gyermekeinknek. Látogasson el oldalunkra, webáruházunkba és vásároljon termékeink közül.

Pénzbolt webáruház
Máthé Albert Eduárd értékesítési sikerkönyve
http://www.mathealbert.com/abejutas/

Máthé Albert Eduárd: A bejutás című, értékesítési sikerkönyvében olyan tanácsokat kaphatsz, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy a legjobb értékesítők egyikévé válhass. Minden általam tartott sales tréning gerincét az üzleti szimulációk adják, így azonnal ki is próbálhatod a tanultakat. Számos értékesítési tréning közül választhatod ki a neked megfelelőt. A tudásanyagok és értékesítési könyvek útmutatóul szolgálnak sales tevékenységed fejlesztéséhez, felkészítenek arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a tárgyalásból. Képezd magad, és válj sikeresebbé! Kérdés esetén hívj bátran.

Máthé Albert Eduárd értékesítési sikerkönyve
Vári Éva - Színészkönyv
http://szineszkonyv.hu/

A Vári Éva – Az édes-bús piruettek színésznője című, ingyen olvasható, illetve letölthető digitális könyv egy befejezetlen, „nyílt végű” pályarajz. A könyv eredeti dokumentumok (interjúk, kritikák, emlékezések) alapján mutatja be a legrangosabb kritikusok által egy kivételesen nagy színésznőként értékelt Vári Éva radikális fordulatokkal tarkított karrierjét.

Vári Éva - Színészkönyv
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
konyv.wyw.hu: Könyv katalógus - könyvtár, könyvklub, könyvesbolt, antikvárium, szakkönyv, könyvajánló, gyerekkönyv, könyvkiadók, hangoskönyv, portálok, könyváruház, könyvkereső, restaurálás
Gyűjteményünkben 280 válogatott könyv, könyvesbolt témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 280 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18501